Hulp nodig?
We helpen je graag op weg!

Bezig met vergelijken, maar kom je er niet uit? Kijk bij de antwoorden van de meest gestelde vragen, of neem dan gerust contact met ons op. We geven graag antwoord op al je vragen.

Veelgestelde vragen over Licere

Bij Licere.nl begrijpen wij dat je misschien twijfelt om onze service te gebruiken; ik bedoel hoe is het toch mogelijk dat we je de nieuwste Office en Windows pakketten kan aanbieden tegen zulke lage prijzen?

We kopen wereldwijd (China, Amerika, Oostblok en Europa) grote volumes aan van licenties op alle producten bij bedrijven die overstock of ongebruikte licenties hebben om zo de laagst mogelijke prijs te krijgen. Ook uit falingen van bedrijven kopen wij de licenties op die niet meer gebruikt worden. We hebben ook minimale overheadkosten, zoals geen operationele kosten voor een winkel en doen alles digitaal.

Door de grote hoeveelheid te verzetten zowel in aankoop als verkoop kunnen wij onze marges ook zeer laag houden ten voordele van de consument.

Handelaars die een overeenkomst met Microsoft hebben zijn verplicht om vastgestelde prijzen te hanteren. Wij doen dit niet en hebben geen contract met Microsoft. Daarom dat wij ook onder de vastgestelde prijzen kunnen blijven.

Alle licenties zijn 100% legaal en waarom dat zo is kan u lezen in de volgende sectie. Wij bestaan ondertussen reeds meer dan 4 jaar en leveren hoge kwaliteit licentiesleutels met garantie. Onze sleutels worden NOOIT meer dan eens doorverkocht en elke klant krijgt een activatiebevestiging van Microsoft op zijn sleutel waardoor u ook kan rekenen op de officiële support kanalen van Microsoft en alle bijhorende updates. Deze licenties worden ook wel recycled en zijn als het ware ooit eerder gebruikt, maar zijn door ons overgekocht en worden heraangeboden.

U krijgt de beschikking over de software via digitale download.  Digitale download is een elektronisch geleverd product, waarmee u uw nieuwe software onmiddellijk kunt downloaden en gebruiken. Dit betekent dat een fysieke CD of DVD niet bij uw aankoop is inbegrepen. Het software-installatieprogramma wordt gedownload via cloudgebaseerde opslag. U kan daarna zelf zonder probleem een CD of USB installatie medium aanmaken.

OEM- en retailproductsoftwarelicenties zijn ontworpen om op slechts één computer te worden geïnstalleerd en geactiveerd, tenzij anders aangegeven. Als u de software op een andere computer wenst te installeren moet u deze eerste verwijderen op de geïnstalleerde computer.

U kunt altijd contact met ons opnemen via de mail of ons contact formulier. Onze support medewerkers behandelen uw vraag graag tijdens kantoortijden.

Aangezien wij de licentie garantie als uitgangspunt van onze bedrijfsvoering hebben, wordt u altijd geholpen aan een werkende licentie. Als u contact opneemt vragen we u naar de gevolgde procedure of om screenshots op te sturen.

Licentiepromo verkoopt soms pre-owned licenties(duurzame licenties). Dat wil zeggen dat wij licenties verkopen die eerder geactiveerd zijn, maar wegens vervanging van hardware of faling van het bedrijf niet meer actief zijn. Deze licenties worden dan weer opnieuw geactiveerd. Nu is het mogelijk dat het opnieuw activeren niet is gelukt via internet. Deze licenties werken dan nog steeds door her-activatie via de telefoon. Kies voor “Telefonische activatie” en volg de procedure.

—————-

U kiest dan het gratis nummer van uw land in de selectie lijst en neemt contact op met Microsoft. Een computerstem zal u begeleiden. U geeft uw code op die zal weergegeven worden op uw scherm en de computerstem zal u een bevestigingscode opgeven die u zelf terug moet ingeven voor de activatie van uw software.

Indien u wenst kan u deze Telefonische activatie ook online doen via deze link : KLIK HIER Maar dit is iets moeilijker omdat u de cijfers dan manueel moet ingeven.

Iets onduidelijk? Neem contact
op via onze klantenservice

Heb je vragen, suggesties voor nieuwe producten of gewoon iets anders leuks te melden? Schroom niet ons een berichtje te sturen. Wij streven ernaar binnen 24 uur te beantwoorden!

Adres
Spread Media.
Volkerakstraat 29
6826GT Arnhem
Nederland

KvK-nr
72524324

Winkelwagen