-46%

Adobe Photoshop Elements 2020

 69,99

✓ 24/7 support
 Geen verborgen kosten
1-jarige licentie
Incl handleiding voor installatie

Wereldwijd te gebruik
  Licentie direct per e-mail geleverd

 

Out of stock

Het is nu makkelijker dan ooit om je foto’s er fantastisch te laten uitzien en ze te veranderen in creatieve aandenkens die je voor altijd blijft koesteren:

– De AI-technologie van Adobe Sensei* bevat krachtige, geautomatiseerde opties waarmee je meteen aan de slag kunt en er is altijd ruimte om een persoonlijk tintje toe te voegen.
– Speciaal voor jou worden automatisch gegenereerde creaties gemaakt en op je beginscherm gezet, een fantastische plaats waar je nieuwe fototrucs en -technieken kunt ontdekken.
– Je kunt moeiteloos creëren, bewerken en ordenen met automatisch foto’s inkleuren, onderwerpen selecteren met één klik, huidtinten verzachten en nog veel meer.
– Wanneer je eraan toe bent om je vaardigheden te vergroten, word je door 55 stapsgewijze bewerkingsopties met instructies geholpen
met het verwijderen van ongewenste objecten, het met penseel aanbrengen van leuke patronen, het vervangen van achtergronden
en nog meer om precies het uiterlijk te krijgen dat je wilt.
– Deel je herinneringen op leuke manieren. Maak memes en collages voor social media, of bestel fotoafdrukken, wanddecoraties, woondecoraties, bekers, telefoonaccessoires en meer, rechtstreeks vanuit Adobe Photoshop Elements.†

*Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adobe Photoshop Elements 2020”

Your email address will not be published.

Shopping Cart