-74%

Microsoft Visio Professional 2019 - Windows

 129,99

✓ 24/7 support
 Geen verborgen kosten
Eenmalige aankoop
Niet vast aan een abonnement
Incl handleiding voor installatie

 

Availability: 99 in stock

Levertijd: Direct digitaal geleverd

Microsoft Visio Professional 2019
Met Microsoft Visio Professional 2019 maakt u nu moeiteloos uw professionele diagram, werkt u naadloos samen met anderen en kunt u gemakkelijk uw diagrammen delen en koppelen aan realtime-gegevens. Zo kunt u snel de belangrijke beslissingen nemen die genomen moeten worden. Ook kunt u nu gemakkelijk shapes van al bestaande diagrammen wijzigen zonder dat je de gegevens van de lay-out en shapes kwijtraakt. Zo raakt u nooit het harde werk kwijt dat u er al in heeft gestoken.

Wat is het verschil tussen Microsoft Visio Standard 2019 ten opzichte van Microsoft Visio Professional 2019?
Het verschil tussen Microsoft Visio Standaard en Microsoft Visio Professional 2019 zit in de module om diagrammen te kunnen koppelen aan realtime gegevens. Met Microsoft Visio Professional 2019 kunt u bijvoorbeeld nieuwe inzichten aan het licht brengen en een berg complexe informatie te vereenvoudigen door uw Visio-vormen en -diagrammen te koppelen aan gegevens uit bijvoorbeeld interne bronnen, maar ook externe bronnen.

* Overstappen van Microsoft Visio 2016 naar Microsoft Visio 2019? Maakt u zich geen zorgen, u bent nog steeds uitgerust met de beste functies van Microsoft Visio 2016, maar deze zijn uitgebreid, verbeterd en ook komt Microsoft Visio 2019 met een aantal nieuwe functies!

De uitgebreide functies van Microsoft Visio Professional 2019
Moeiteloos diagrammen maken
Veelzijdige sjablonen en talloze keuzes uit duizenden shapes: transformeer met behulp van talloze sjablonen uw ideeën en gegevens om in een overtuigend verhaal.
Ondersteuning voor industrienormen: u kunt nu gebruik maken van de uitgebreide bibliotheek met Visio-shapes voor inhoud die voldoet aan industriestandaarden, waaronder UML 2.5, BPMN 2.0 en SDL.
Ingebouwde validatie: zorg ervoor dat al uw BPMN- en werkstroomdiagrammen alle elementen bevatten door de validatie-engine van Visio uit te voeren.
Vertrouwde ervaring: bouw nu nog efficiënter aan uw diagrammen door een van de vele mogelijkheden gebruik te maken zoals; slepen en neerzetten of uitlijnen en te positioneren. Ook kunt u uw diagram er nu nog professioneler uit laten zien door de vooraf gemaakte thema’s en effecten.
Naadloze samenwerking en eenvoudig uw diagrammen delen
Gelijktijdige samenwerking met een team: nu nog gemakkelijker samenwerken om uw diagram samen tot één geheel te maken. Voorkom versieconflicten en werk samen om de juiste versie te behouden. Bekijk nu gemakkelijk wie aan welk onderdeel gewerkt heeft, blijf op de hoogte van de voortgang van wijzigingen door meldingen in te schakelen en kies zelf wanneer u deze meldingen wilt doorvoeren in het hoofdbestand.
Opmerkingen in Visio toevoegen: Verschillende visies delen en toevoegen aan uw bestand door opmerkingen toe te voegen en de mogelijk hebben om deze te beantwoorden. In het nieuwe Microsoft Visio Professional 2019 kunnen deze opmerkingen ook worden gekoppeld aan een specifiek diagramonderdeel zodat u onderlinge verwarring voorkomt.
Realtime aanwezigheidsindicators: Met Skype voor Bedrijven in Visio kunt u nu gemakkelijk bekijken wie in uw team beschikbaar is met live aanwezigheidsindicatoren. Zo kunt u bijvoorbeeld snel een chat-, spraak- of videoconferentie in de app starten.
Diagrammen koppelen aan realtime gegevens voor het sneller nemen van beslissingen
Eenvoudig uw gegevens koppelen: Breng nieuwe inzichten aan het licht en vereenvoudig een berg complexe informatie door uw Visio-vormen en -diagrammen te koppelen aan gegevens uit bijvoorbeeld interne bronnen, maar ook externe bronnen.*
Overal toegang tot uw gegevensdiagrammen: Nu vanaf bijna elke plaats uw gekoppelde diagrammen via uw favoriete browser bekijken.
Reverse engineering van databases: Met DBRE, Database Reverse Engineering, kunt u nu gemakkelijk van een bestaande database een eigengemaakt databasemodel maken.
Organigrammen gekoppeld aan uw gegevens: Bespaar tijd en verminder het foutpercentage door automatisch organigrammen te genereren van uw bronnen zoals bijvoorbeeld Excel of Exchange.
* VISIO ONDERSTEUNT MEERDERE GEGEVENSBRONNEN, WAARONDER MICROSOFT EXCEL-WERKMAPPEN, MICROSOFT ACCESS-DATABASES, MICROSOFT SHAREPOINT FOUNDATION-LIJSTEN, MICROSOFT SQL SERVER-DATABASES, MICROSOFT EXCHANGE SERVER-DIRECTORY’S, AZURE ACTIVE DIRECTORY-INFORMATIE EN ANDERE OLEDB- OF ODBC-GEGEVENSBRONNEN
Wat is er nieuw in Microsoft Visio 2019 t.o.v. Microsoft Visio 2016?
Start gemakkelijker uw diagrammen – Nog sneller aan de slag met de nieuwe startschema’s voor onder andere organigram- en brainstormsjablonen.

Brainstorming Starter diagram – Geen invoegtoepassingen vereist en nauwkeurig uw database modelleren als een Visio-diagram.

Maak nu gemakkelijk een wireframe-diagram voor uw website – Een wireframe is een visueel model van een interface. Met de wireframe-module van Microsoft Visio kunt u al uw ideeën tot leven brengen. Deze websitesjablonen zijn de perfecte hulmiddelen voor het creëren van de perfecte website.

Voorzie ons nu ook van uw feedback – Heeft u opmerkingen of suggesties over het programma? U kunt ons hierin helpen door uw feedback aan ons door te geven, zodat wij kunnen blijven verder gaan om u geweldige producten te leveren. U kunt bijvoorbeeld verbeteringen doorgeven, een nieuwe functie suggestie of vertellen wat u wel of niet leuk vindt. Dit kunt u doen door te klikken op Bestand > Feedback.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Microsoft Visio Professional 2019 – Windows”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart