AVG Ultimate + VPN duurzaam icon

(1 klantbeoordeling)

Bestel hier de allernieuwste versie van Office, Office Professional Plus 2019! Betrouwbare, legale en professionele licenties.

 • DUURZAAM
  Bestel hier de allernieuwste versie van Office, Office Professional Plus 2019! Betrouwbare, legale en professionele licenties.
 • DIRECT GELEVERD
  Bestel hier de allernieuwste versie van Office, Office Professional Plus 2019!
 • LIFETIME LICENTIE
  Bestel hier de allernieuwste versie van Office
 • Fabrikant:Microsoft
 • Levertijd:Direct (ontvang activatiecode in je mailbox). Is dit product op nabestelling dan kan het zijn dat je even moet wachten voordat de code verstuurd wordt. Twijfel niet om ons dan een mailtje te sturen.
 • Duurzaamheid:Deze software is gerecycled en daarmee duurzaam. Hier nog verdere uitleg over wat het inhoudt.
Bestel hier de allernieuwste versie van Office, Office Professional Plus 2019! Betrouwbare, legale en professionele licenties.
Windows
MacOS
Linux
Standard
Professional
1
3
9
1 jaar
2 jaar
5 jaar
Wissen

Levertijd: Direct digitaal geleverd

De nieuwe Windows Server 2019 Standard is de verdere ontwikkeling van het populaire besturingssysteem Windows Server 2016. Het is geschikt voor de meeste infrastructuurscenario’s en ook voor workloads zoals Microsoft SQL Server of Microsoft SharePoint. Naast de beveiligingsstandaarden van Windows Server 2016 biedt het een efficiënte bescherming tegen bedreigingen. De virtuele machines (VM’s) die gevoelige toepassingen beschermen, zijn verder ontwikkeld. Linux VM’s worden nu ook ondersteund. Beheerders kunnen nu ook netwerksegmenten tussen servers op een eenvoudige manier versleutelen. Een nieuwe functie is Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Deze biedt in Windows Server 2019 Standard preventieve bescherming tegen aanvallen en zero-day-exploits. Het maakt het ook mogelijk om de hele beveiligingscyclus centraal te beheren.

Zeer functioneel Server-Management-tool
De 2019-versie van Windows Server maakt hybride cloud-scenario’s mogelijk. De basis hiervoor is het Honolulu-project dat in 2017 is gepresenteerd. Bestaande Windows Server-omgevingen kunnen eenvoudig worden aangesloten op de nieuwe cloud-diensten.

1 beoordeling voor AVG Ultimate + VPN

 1. Suhan Alam Rana

  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen