-58%

Microsoft Office Professional 2016 Licentiecode

 79,99

✓ 24/7 support
 Geen verborgen kosten
Eenmalige aankoop
Niet vast aan een abonnement
Incl handleiding voor installatie

 

Levertijd: Direct digitaal geleverd

Office Professional Plus 2016 voor Windows bevat:

Word 2016
Excel 2016
PowerPoint 2016
Outlook 2016
Access 2016
OneNote 2016
Publisher 2016
De intuïtieve gebruikersinterface van Microsoft Office Professional Plus 2016 laat je snel navigeren binnen programma’s. Nieuwe functies zijn eenvoudig te vinden dankzij de vernieuwde Ribbon-interface. Mocht je toch ooit iets niet kunnen vinden, dan helpt de “Tell Me” zoekwizard je om de gewenste functie te lokaliseren en om deze correct te gebruiken. Je zult eenvoudig wennen aan de talloze programma’s en leren om deze elke dag optimaal in te zetten.

Samenwerken aan documenten: Je kunt bewerkingen van anderen in Word, PowerPoint en OneNote realtime bekijken. De versiegeschiedenis is verbeterd waardoor je tegelijk aan documenten kunt werken.

Eenvoudig delen: In de nieuwe versie is een ‘share-knop’ opgenomen waarmee je eenvoudig je werk deelt met anderen.

Geoptimaliseerd voor aanraking: het programma is voorbereid op het navigeren door aanraking. Je kunt inzoomen, lezen, bewerken en navigeren door aanraking van je scherm. Schrijf je liever met een pen dan met een toetsenbord? Je kunt ook aantekeningen maken met digitale inkt.

Word 2016: Nieuw in Word 2016 is de leesmodus, waardoor het lezen van een document op je scherm gemakkelijker wordt. Ook kun je nu een PDF-bestand openen en bewerken.

Excel 2016: Ben jij ook altijd meer tijd kwijt aan de opmaak dan aan de inhoud? In Excel 2016 zijn sjablonen beschikbaar waarin het ontwerp al voor je is gemaakt. Zo kun jij je weer focussen op de inhoud.

PowerPoint 2016: In PowerPoint 2016 zijn nieuwe hulpmiddelen beschikbaar voor uitlijnen, kleuren aanpassen en andere functies.

OneNote 2016: Maak je graag aantekeningen? Probeer dan eens OneNote, hierin kun je aantekeningen tekenen, schrijven, typen en vegen. Je aantekeningen worden gelijk gesynchroniseerd met OneNote-apps op je andere apparaten.

Access 2016: Database-beheer was nog nooit zo gemakkelijk. Toegang is nu veel meer dan slechts een manier om bureaubladdatabases te maken. Het is een gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor het snel creëren van databasetoepassingen in een browser aan de hand waarvan je je bedrijf kunt runnen. Je gegevens worden automatisch opgeslagen in een SQL database. Dat is dus beter beveiligd en schaalbaar dan ooit tevoren en je kunt je toepassingen ook nog eens gemakkelijk met je collega’s delen.

Publisher 2016: Gemakkelijk creëren, personaliseren en delen van een groot aantal verschillende publicaties van professionele kwaliteit. Verwissel foto’s door eenvoudig slepen en neerzetten, of voeg je foto’s rechtstreeks toe uit je online albums. Gebruik speciale effecten om te zorgen dat je publicaties eruit springen. Kies uit een groot aantal verschillende pagina-onderdelen, zoals zijbalken en verhalen, evenals kalenders, randen, advertenties en meer.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Microsoft Office Professional 2016 Licentiecode”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart